Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: محمود محمودزاده، معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی ضمن بیان این نکته که طرح اعطای تسهیلات ودیعه مسکن به منظور حمایت از مستاجران نیازمند طراحی شده است، گفت: شرط سابقه سکونت برای خانوار‌هایی که در سال‌های گذشته در تهران ساکن بوده‌اند و در سال‌های اخیر به شهر‌های مجاور نقل مکان کرده و سابقه ۵ سال سکونت در شهر مورد تقاضا را ندارند، اعمال خواهد شد و این متقاضیان در صورت کسب سایر شرایط، مشمول دریافت تسهیلات ودیعه مسکن خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*امتیاز تسهیلات ودیعه تا ۱ سال در اختیار مستاجران قرار می‌گیرد

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی، در تشریح این نکته که آیا وام ودیعه مسکن به مشمولان طرح اقدام ملی مسکن نیز تعلق می‌گیرد یا خیر، گفت: با توجه به اینکه فرم «ج» افرادی که در طرح اقدام ملی ثبت نام کرده‌اند تا زمانی تحویل گرفتن مسکن، همچنان سبز است، بنابراین متقاضیان طرح اقدام ملی نیز از تسهیلات مسکن بهره‌مند خواهند شد.

وی، در بیان راهکار‌های مد نظر وزارت راه و شهرسازی در شرایط خاص نظیر فسخ پیش از موعد قرارداد، افزود: وام ودیعه مسکن تا یکسال نزد موجر باقی‌خواهد ماند، اما در شرایطی که شاهد فسخ پیش از موعد قرارداد اجاره باشیم، مبلغ این وام در اختیار مستاجر قرار گرفته و او می‌تواند تا بازه زمانی یک سال از این مبلغ برای انعقاد قرارداد اجاره جایگزین بهره‌مند شود.

*فرم «ج» مشمولان تسهیلات ودیعه قرمز نخواهد شد

محمودزاده، در پاسخ به این سوال که مبلغ تسهیلات به حساب کدام طرف قرارداد اجاره واریز می‌شود، گفت: امتیاز تسهیلات اجاره به نام مستاجر صادر می‌شود، اما مبلغ آن به حساب موجر واریز خواهد شد.

معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی، در پایان تصریح کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات کمک ودیعه مسکن باید دارای فرم «ج» سبز باشند (تاکنون از تسهیلات یارانه‌دار دولتی در حوزه ساخت و خرید مسکن استفاده نکرده باشند)، اما فرم «ج» افرادی که از تسهیلات ودیعه مسکن استفاده نمی‌کنند، قرمز نمی‌شود.

منبع: فردا

کلیدواژه: طرح ملی مسکن وام ودیعه تسهیلات مستاجران تسهیلات ودیعه راه و شهرسازی ودیعه مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۸۶۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۴۴ درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی در سال ۱۴۰۲
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سالجاری
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • پرداخت ۵.۶ همت تسهیلات ازدواج و فرزند آوری در سال جاری
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • بانک‌ها بیش از ۵.۶ همت وام ازدواج و فرزند پرداخت کردند
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند
  • اهدای تسهیلات نوسازی به واحدهای فرسوده روستایی کرمانشاه
  • یک میلیون و۶۰۰ هزار متقاضی در صف انتظار برای دریافت وام ودیعه مسکن